Slevy a novinky emailem
Nevyplňujte toto pole:

Facebook

Kosmetika s makadamským olejem

Makadamský olej

Tento vysoce kvalitní bohatý mastný olej je lisovaný z makadamského ořechu, který se pěstuje v Austrálii, Indonésii a Hawaii. Je to nejbohatší rostlinný zdroj kyseliny palmitolejové, která je velmi podobná kožnímu mazu (olej, jenž naše pleť pro svou ochranu přirozeně produkuje). Makadamský olej má velmi jemnou strukturu dovolující lehké a rychlé vstřebání do pleti. Tónuje stárnoucí a suchou pleť a je známý tím, že změkčuje pleť a poskytuje jí jemnou péči.

 
169
1991169199
Značky
Řadit dle  
Stránka 1 z 1
3 položek celkem