Slevy a novinky emailem
Nevyplňujte toto pole:

Facebook

Keratin

V kosmetickém průmyslu se používá tzv. hydrolyzovaný keratin. Hydrolyzovaný keratin se získává hydrolýzou vlny z ovcí. Získaná jemně žlutá tekutina se používá v šampónech, maskách, kondicionérech, produktech pro konečnou úpravu a v celé řadě produktů pro péči o pleť. Hydrolyzovaný keratin má hydratační, zjemňující a vyhlazující účinky. Hydrolyzovaný keratin se přidává do také vlasové kosmetiky ke snížení statické elektřiny odstraněním povrchového elektrického náboje z vlasů.